G-VNSFEYNEVY

Rakkaudesta lajiin, liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvutarinoihin.

Hei! Olen Johanna,

Verkostoidun mielelläni uusien ihmisten kanssa. Ota yhteyttä niin tutustutaan.

GSM +358 400 568 248

Olen taustaltani pitkän linjan yrittäjä. Vahvuuteni on laaja-alainen tietämys ja kokemus yrittäjyydestä, sekä pienyrityksen toiminnasta. Liiketoiminta ja sen kehittäminen ovat olleet pääasialliset työtehtäväni yrittäjyyden aikana.

Olen luonteeltani lempeän määrätietoinen ja tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Eräs rakas harrastukseni on uuden opiskelu, jonka vuoksi työskentelyn ohessa kertyi monipuolista osaamista myös koulutuksen kautta.

Pohjakoulutukseltani olen yrityshallinnon kauppateknikko, jonka jälkeen olen suorittanut seuraavat tutkinnot: Talouspäällikkö-, kansainvälinen liiketoiminta markkinoinnin kehittäminen tradenomi-,  coaching, sekä YAMK digitaaliset ratkaisut

KOTAkonsultin tarina

KOTAkonsultti syntyi kirjaimellisesti kodassa. Pitkän yrittäjän uran jälkeen tuli mahdollisuus pysähtyä ja suunnata sinne missä roihuaa kuumin liekki. Liekki löytyi pohjoisen kodasta, tulen loimusta, rauhasta ja läsnäolosta. Oma menestystarinani on jo tehty, palo liiketoiminnan kehittämiseen ja menestystarinoiden rakentamiseen ei ole kuitenkaan sammunut.

Mahdollisuus keskittyä siihen mitä aidosta haluaa, on huikean hieno tunne. Sen tunteen välittäminen ja jakaminen muille, sitä haluan tulevaisuudessa tehdä. KOTAkonsultti liiketoiminnan avulla autetaan pienyrittäjiä keskittämään omat voimavaransa siihen, mitä he aidosti haluavat tehdä. Liiketoiminnan kehittämistä ja strategiatyöskentelyä voi ulkoistaa, sitä varten on KOTAkonsultti perustettu.

Kotakonsulttina autan pienyrittäjiä rakentamaan oman menestystarinansa. Haluatko osaksi tarinaa? Buukkaa kahvit, keskustellaan lisää ja vaihdetaan ajatuksia.

Vapaa-ajalla

Vapaa-ajalla viihdyn yksinkertaisten asioiden parissa. Luonnossa liikkuminen patikoiden ja pyörällä ovat rentoja tapoja nauttia Suomen luonnosta ja sen kauneudesta. Välillä kaipaa hieman enemmän vauhtia ja silloin menopeli vaihtuu moottoripyörään.

Toinen paikka mistä minut usein löytää, on oman kodin keittiö. Ruoanlaitto on yksi rakkaista harrastuksista. Kokkailu kauden tuoreiden raaka-aineiden parissa on todella palkitsevaa. Siinä yhdistyy kotimaisten kasvisten käyttäminen ja hyvästä ruoasta nauttiminen.

Näin lähetät meille laskuja

Verkkolaskutietomme:
Yrityksen nimi: KOTAkonsultti Oy
Y-tunnus: 3221404-6
Verkkolaskuosoite: 003732214046
Verkkolaskuoperaattori: Maventa
Verkkolaskun välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjäntunnus, jos lähetät pankkiverkon kautta: DABAFIHH