G-VNSFEYNEVY
Popular

Varaa tästä 20 min tutustuminen saat

ILMAISENIDEAN!
 • Olisiko sinulla aikaa tutustua? Keitetään kahvit, otetaan etäyhteys ja keskustellaan siitä, miten voisimme yhdessä rakentaa yrityksellesi menestystarinaa.
 • Riittääkö aikasi kaikkeen mitä haluat? Olisiko joku tehtävä sellainen minkä voisit ulkoistaa? Mikä toiminto Sinun yrityksessäsi voisi toimia paremmin?
 • Haluaisitko liiketoiminnan kehittämisestä vaivattoman rutiinin, joka ei kuormita sinua liikaa? Jos vastasit kyllä, tehdään se yhdessä.

HYÖDYT ASIAKKAALLE KOTAkonsultti tarjoaa henkilökohtaista palvelua asiakkaille. Yritys voi ostaa palvelua sen verran kuin tarvitsee, eikä raskaita palkkauskuluja synny.

KOTAstategia on yksinkertainen ja vankka
Popular

STARTEGIA mentorointi, tehdään se yhdessä!

120min
 • Fiilis siitä, että voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi, kuitenkin liiketoimintasi rullaa ja uudistuu siinä ohessa. Helppoa ja mukavaa! Kyllä, yrityksen strategian laatiminen ja toteuttaminen voi olla sitä.
 • KOTAkonsultin strategiamentoroinnin avulla voit ulkoistaa sen osa-alueen, minkä ulkoistaminen hyödyttää sinua eniten.
 • Millainen strategiatyöskentely sopisi sinun yrityksellesi parhaiten? Silloin kun sinulle sopii. Varaa strategiamentorointi suoraan kalenterista.

LISÄVAHVISTUSTA TIIMIIN! Onko projekti tulossa ja resurssit vähissä? Tarvitsetko leaderia tai tiimipelaajaa? KOTAkonsultti tarjoaa vahvistusta projekteihin.

Liiketoiminnan uudistaminen, kehittäminen, mikä projektisi onkaan? Se voi olla lyhyt tai pitkä, määräaikainen tai jatkuva.

Puuttuuko tiimistäsi kehittäjä, joka ohjaa yrityksen toimintoja lempeän määrätietoisesti kohti tavoitteita?

KOTAkonsultti tarjoaa palvelua tunti- tai kiinteällä sopimushinnalla. KOTAkonsultin palvelut rakennetaan aina yrityksen tarpeiden pohjalta. Mikä ratkaisu sopii Sinun tarpeisiisi parhaiten?

Ota yhteyttä ja kerro lisää, saat tarjouksen palvelusta.

Pyydä tarjous
Popular

Osta ja varaa tapaaminen PayPal

199/alv 0%
 • STRATEGIAmentorointi 120 min, 199 € alv 0% Vaivattomasti, silloin kuin sinulle sopii, varaa itsellesi sopiva aika kalenterista ja maksa Paypalilla.
 • Mentorointia suositellaan kolmen tapaamisen sarjana. Tapaamisten välille on hyvä olla 1-2 viikkoa.
 • 1. Kartoitus ja suunnittelu, määritellään tehtävät seuraavalle tapaamiselle.
 • 2. Määritellään toiminnot, mittarit, vastuuhenkilöt ja aikataulut.
 • 3. Kootaan yhteen tulokset ja verrataan tavoitteisiin. Tehdään korjauksia suunnitelmiin jos on tarvetta.

SPARRAUS JA MENTOROINTI. Yrityksen menestyksen avain on hyvinvoiva yrittäjä ja loistava tiimi. Sparraus ja mentorointi ovat erinomaisia työkaluja yrityksen menestyksen rakennuksessa.

Yrittäjä ja esimieskin tarvitsevat tiimin. Kun kaipaat sparrausta liikkeenjohtoon, KOTAkonsultti tarjoaa sparrausta tai mentorointia sen mukaan kumpi menetelmä sopii tarpeisiinne parhaiten.

SPARRAUS keskittyy enemmän ajatustenvaihtoon, jolloin asiakasta haastetaan kohti ratkaisukeskeistä ajattelutapaa. Tavoitteena on haastamisen avulla löytää ratkaisuja aihepiireistä, joista asiakas kaipaa neuvoja tai oppeja. Oma sparraaja liike-elämässä on kuin personal trainer urheilussa, ilmankin pärjää, mutta parempiin tuloksiin päästään yhdessä.

MENTOROINNIN pääpaino on mentorin kokemukseen pohjautuvalla tiedon jakamisella. Mentorointi sopii parhaiten yrityksille, jotka ovat toimintansa alussa tai haluavat muuttaa selkeästi toiminnan suuntaa. Mentoroinnin avulla voidaan hyödyntää pitkän kokemuksen mukanaan tuomaa osaamista ja siten auttaa yritystä suunnittelemaan omaa toimintaansa.

Ota yhteyttä ja kerro lisää toiveistasi, saat tarjouksen palveluista.

Kysy lisää