KOTAkonsultti Oy

Johanna Paronen
Johanna Paronen

Kirjoitan blogissa liiketoiminnasta, yrittäjyydestä ja yrittäjän hyvinvoinnista.

Blogi

Viisi askelta onnistuneeseen strategiaan

Jokainen yritys, yksinyrittäjäkin tarvitsee strategian. Kun tiedät mitä tahdot ja osaat sanoittaa sen kirjaimiksi, numeroiksi ja aikajanaksi olet jo pitkällä. Ei kannata rakentaa lian monimutkaista tapaa toimia. Yksinkertainen tavoite on paras lähtökohta strategiatyöskentelylle.

Sulje silmät hetkeksi ja anna ajatusten virrata haaveeseen, joka suuntautuu vuoden päähän. Miltä elämäsi näyttää silloin?

Read More »
Automaatiolla lisää omaa aikaa.
Blogi

Data, analytiikka ja automaatio – tuskaa vai tulosta?

Strategiaan on kirjattu kasvu ja lisäksi toimenpiteitä ja mittareita kasvun saavuttamiseksi. Nyt näyttää hyvältä, mitä seuraavaksi?

Isoja kirjainyhdistelmä ERP, CRM ja SEO, jotka liittyvät yrityksen strategiaan, kehitykseen, mahdolliseen menestykseen ja voimavaroihin. Miten pienyrittäjä voi hyödyntää tai hallita näitä työkaluja omassa arjessaan ja toteuttaa niiden avulla yrityksensä strategiaa? Ovatko nämä vain suuria yrityksiä varten?

Read More »
Blogi

Mitä tarjoamme ihanneasiakkaallemme?

Asiakas on yrittäjän tärkein pääoma, jolloin kilpailu keskittyykin asiakaskokemuksen ympärille. Paras tapa huomioida asiakas on tuottaa asioita, jotka palvelevat aidosti asiakkaan tarpeita. Asiakkaan tarpeita palvelee

Read More »